Onze unieke voordelen


10-5-2012
EcoSafeOnze gedachte achter EcoSafe™ is altijd proberen rekening te houden met het geheel. Anders doen we misschien iets goeds voor het milieu, terwijl we ergens anders de plank misslaan.

De grootste bijdrage aan een duurzaam milieu wordt geleverd door onze klanten die dag in dag uit onze kranen en douchekoppen met de energiebesparende systemen Mora ESS en Mora Eco gebruiken en op die manier onnodige verspilling van (warm) water voorkomen.


10-5-2012
Mora ESS-functieMet de handgreep recht naar voren, komt er altijd alleen maar koud water. De meeste mensen vinden het openen en sluiten van de kraan in deze stand het makkelijkst. Op deze manier wordt bij kort openen voorkomen, dat warm water in de leidingen stroomt om vervolgens ongebruikt weer af te koelen. Deze nonchalante verspilling van warm water behoort met Mora ESS tot het verleden.


10-5-2012
Mora EcoProducten die qua constructie tot een extra grote besparing leiden, zijn voorzien van ons Eco-symbool. Onze mengkranen voor de keuken en wastafel en onze douchekoppen zijn uitgerust met een volumestroombegrenzer die het waterverbruik beperkt.

Al onze thermostaatkranen zijn verkrijgbaar met geintegreerde Eco-functie die stopt bij de ingestelde volumestroom. Zo kan het water- en energieverbruik aanzienlijk teruggebracht worden. Als u toch meer water wilt gebruiken, houdt u de ECO-knop ingedrukt en draait u de greep in de gewenste stand.


10-5-2012
Comfort ShowerOnze thermostaatkranen garanderen ook bij druk- en temperatuurschommelingen in het systeem een gelijkmatige en stabiele temperatuur. Dit maakt het douchen tot een ontspannen bezigheid.


10-5-2012
Soft ClosingSoft closing: de kraan sluit met een kleine vertraging. Hiermee wordt waterslag in de leidingen voorkomen, terwijl de levensduur van kraan en leidingen verlengd wordt.


10-5-2012
Easy-CleanOnze douchekoppen hebben geintegreerde rubberen nozzles die onder invloed van de druk van het water openen. Hierdoor gaat de douchekop langer mee en is deze eenvoudig van kalk en vuil te ontdoen.


10-5-2012
Express FillMengkranen met Express Fill geven een extra grote volumestroom bij het vullen van het bad.
Dit betekent dat u sneller in bad kunt stappen


14-1-2014
Lead FreeLead Free houdt in, dat we het lood dat normaliter aanwezig is in messinglegeringen hebben vervangen door iets anders. Zo zorgen we voor producten met minder gevolgen voor het milieu. Een ander positief effect van onze nieuwe legering is, dat deze zorgt voor extra corrosiebestendigheid en daarmee voor een langere levensduur van het product. Een grote stap voorwaarts voor het milieu en een stuk zekerheid voor wie onze producten dagelijks gebruikt.

 

Contact

FM Mattsson Mora Group
Rietveldenweg 86
5222 AS Den Bosch
T: +31 (0)85-401 87 80
F: +31 (0)85-401 87 89

info_benelux@fmm-mora.com

Sluiten